GASTRONOMISCH RESTAURANT

in BRUSSEL

Naar de muziek die men er kan horen, is het een levendige, aangrijpende keuken met een eigen verhaal. 

 

Le Monde est Petit heeft zich geïdentificeerd met deze keuken waar de klassiekers opnieuw worden uitgewerkt en waar nieuwe creaties elkaar naargelang de seizoenen opvolgen. Er wordt gekookt met passie, veeleisendheid, creativiteit en met een levendige fantasie alsof het een beeldhouwwerk, een schilderij of een muziekstuk betreft. 

 

 

Het restaurant verwelkomt u's middags en's avonds in twee zalen met elk een eigen sfeer. 

 

 

Boek uw tafel


 

Kok aan huis


 

Voor de tijd van een receptie of een maaltijd, verplaatst ons restaurant zich bij u. Hierbij garanderen wij u uiterst verse producten, aangekocht en gekozen door de kok bij de beste leveranciers voor een onvergelijkbare service en kwaliteit.

 

Schenk uzelf een volledige service op maat, aangepast aan uw wensen en behoeften. Voor u "verhuizen" wij onze kok naar uw keuken.

 

Traiteurdienst


 

Voor uw evenementen bieden wij menus op maat aan rekening houdend met uw wensen en volgens de beschikbaarheid van de seizoensgroenten.

 

Tijdens de hele duur van uw banket houden wij ons ter beschikking om te zorgen voor een onvergetelijk feest en om het uw genodigden naar hun zin te maken.

 


Prive-zaal


 

Reserveer een warme en gezellige ruimte voor uw privé of zakelijke evenementen. De zaal op de bovenverdieping van ons restaurant staat te uwer beschikking.

 

In een exclusief en aangenaam kader waar u 10 tot 30 personen kan ontvangen, ontdekt u onze keuken en maakt u van uw feestjes een uitzonderlijk moment.

 

In alle sereniteit van deze ruimte, die is uitgerust met een keuken, een bar, een banketzaal en een privatief salon kan u tevens gebruik maken van WIFI.

Note : veuillez remplir les champs marqués d'un *.

Openingsdagen

Open van maandag tot vrijdag.

 

Adres

LE MONDE EST PETIT

rue des Bataves, 65

1040 Etterbeek

 

Tel. 02 732 44 34

E-mail : reservation@lemondeestpetit.be